Νόμος της έλξης: 4 βήματα για να αποκτήσεις ό,τι θελήσεις!

Μπορείς να ελξεις στη ζωή σου οτιδήποτε θελήσεις; Μα φυσικά… έχεις τη δύναμη να το κανείς κατανοώντας τον νόμο της έλξης και με μόλις 4 βήματα.

Ισως έχεις ακούσει πως όταν θελεις κάτι πολύ και το σκέφτεσαι συνέχεια θα γίνει πραγματικότητα.

Είναι ομως τόσο απλό οσο ακούγεται; Εφαρμόζοντας το νόμο της έλξης από τα εφηβικά μου χρονια (στην αρχή ασυνειδητα και έπειτα συνειδητά), και βλεποντας τα αποτελέσματα του σε ολους τους τομεις της ζωης μου μέχρι και σήμερα, μπορώ να σου πω με σιγουριά πως ναι μπορείς να ελξεις στη ζωή σου οτιδήποτε θελήσεις!

Έχεις τη δύναμη να το κανείς, και χρειάζεται μόλις 4 βήματα.

Τι είναι ο νόμος της έλξης; 

Ο νόμος της έλξης βασίζεται σε δυο αρχές:


* Τα παντα στο σύμπαν αποτελούνται κατα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από ενέργεια.
Αυτή η ενέργεια εκπέμπει σε διάφορες «συχνότητες». Εμείς οι ανθρωποι λοιπόν εκπέμπουμε μια μορφή ενέγειας.

Ένας τρόπος να “ρυθμίσουμε” τη συχνότητα της  ενεργειας μας είναι τα συναισθήματα μας.

Για παράδειγμα, όταν νιώθεις πως έχεις αυτοπεποίθηση , εισαι ευγνώμων, νιώθεις πως αγαπάς τον εαυτό σου και τους γύρω σου η ενέργεια σου εκπέμπει σε πολύ υψηλές συχνότητεις. Όταν νιώθεις ζήλεια, στεναχώρια, ότι δεν αξίζεις, η ενέργεια σου εκπέμπει σε χαμηλές συχνότητες.

Γι’αυτό όταν σκεφτόμαστε συνέχεια αρνητικά έλκουμε περισσότερες αρνητικές καταστάσεις στη ζωη μας.

* Ο χρόνος δεν είναι μια ευθεία γραμμή με αρχή (παρελθόν) μέση (παρον) και τέλος (μέλλον).

Στο συμπαν, τα παντα (παρελθόν, παρον και μέλλον) συμβαίνουν ταυτόχρονα ως πιθανοτητες.

Αυτό σημαίνει πως οι απειρες πιθανότητες του τί μπορεί να συμβεί στο μέλλον, ήδη υπάρχουν.

Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κανεις είναι να ελξεις αυτό που επιθυμείς, στη στιγμή που όλα μπορουν να συμβουν, στο τώρα!

Πως; Με το να συντονίσεις τη συχνότητα της ενέργειας που εκπεμπεις με τη συχνοτητα της ενέργειας της πιθανότητας που θέλεις να ελξεις.


Πως το κανείς αυτό πρακτικά με 4 βήματα:

 • Οραματισου με λεπτομέρειες.
  Τι θέλεις να ελξεις; Τη δουλειά των ονείρων σου, ένα ταξίδι, μια καινουρια σχέση;
  Αποφάσισε που θα επικεντρωθείς, κλείσε τα μάτια κ καντο εικόνα στο μυαλό σου με οσες περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται. Αν θες ένα ταξίδι για παράδειγμα, που θα είναι; Τι θα δεις εκεί; Τι θα φοράς; Τι θα κανείς; Φαντάσου την κάθε λεπτομέρεια με χρωματα, αρώματα, υφές, με όλες σου τις αισθήσεις.
 • Δημιούργησε συναισθήματα σαν να το έχεις ήδη. 

  Ο εγκέφαλος μας δεν ξεχωρίζει μια εμπειρία που συμβαίνει πραγματικα από μια εμπειρία που απλα οραματιζόμαστε.

  (Σκεψου έντονα πως δαγκώνεις μια φέτα λεμόνι. Σου ήρθε μια ξυνή αισθηση στο στόμα σωστά;!). Αυτό σημαίνει πως όταν σκέφτεσαι αυτό που θες να αποκτήσεις, εκείνη την ώρα πρεπει να αισθάνεσαι σαν να το ζεις ήδη. Πως νιώθεις λοιπόν που εισαι ήδη στο ονειρεμένο σου ταξίδι, χαρά, ελευθερία, ενθουσιασμο… κάθε φορά που φερνεις την εικόνα στο μυαλό σου με όλες τις λεπτομέρειες , η καρδιά σου να νιώθει ολα αυτα τα υπεροχα συναισθήματα. Κυρίως, νιώσε ευγνωμοσύνη που το απέκτησες, πριν ακομα το αποκτήσεις!

 • Μη σε απασχολει το ¨πως¨.
  Μην σε απασχολεί το πως θα έρθει αυτό που θες να ελξεις. Κάτι που για σένα φαίνεται δύσκολος έως απίθανο να συμβεί, για το συμπαν είναι απλα μια πιθανοτητα από τις απειρες. Έαν κανείς σενάρια στο μυαλό σου τότε περιορίζεις κατα πολύ τις δυνατότητες του σύμπαντος. Αυτο που θες να ελξεις θα έρθει με τρόπο που ούτε καν φανταζεσαι!
 • Εμπιστευσου τη διαδικασία και αφέσου.
  Οραματίσου, νιώσε, και απλα άσε τις όμορφες σκέψεις και τα θετικά συναισθήματα σου να ταξιδέψουν στο συμπαν, μη “γραπώνεσαι” από αυτά, νιωσε πως δεν έχεις ανάγκη το αποτέλεσμα, αισθάνεσαι ήδη πλήρης. Μην ακούς αυτούς που λένε πως ο νομος της ελξης δεν δουλεύει, γιατί περιμένουν πρώτα να συμβεί κάτι κ μετά να νιώσουν καλά, γιατί ξεχνούν να είναι ευγνώμονες για αυτά που ήδη έχουν, γιατί τους κυριεύουν οι αμφιβολλιες πως δεν αξίζουν αυτό που θελουν. Μη ξεχνας, η δύναμη που κρύβεις μέσα σου είναι τεράστια. Δεν εισαι μια μικροσκοπική κουκιδα στον άπειρα μεγαλο κοσμο, εισαι ο δημιουργός αυτού του κόσμου.

Δεν εισαι μια μικροσκοπική κουκιδα στον άπειρα μεγαλο κοσμο, εισαι ο δημιουργός αυτού του κόσμου!
Κανε τα 4 αυτα βηματα λοιπόν και δες μικρά κ μεγάλα «θαύματα» να συμβαίνουν ζωη σου!

Look on the bright side of life…

Xenia Berberidou

Start typing and press Enter to search