Γυναικεία Επιχειρηματικότητα: Η Celia Doumou παρουσίαζει την νέα της εταιρεία.


Η γυναικεία επιχειρηματικότητα είναι ένα θέμα που αγαπάμε ιδιαίτερα στη παρέα του blessed.gr. Γνωρίστε την Celia Doumou, γνωστή για την κομψή αισθητική και την αγάπη της για τη μόδα που προάγει και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Celia μας μιλά αποκλειστικά στο blessed.gr για τη νέα της εταιρία και την αρχική της ιδέα!

Την γνώρισα στο Athens Fashion Week στο Ελληνικό αυτό το καλοκαίρι και θαύμασα το πνεύμα της. Έχοντας μια πετυχημένη πορεία με την εταιρεία σχεδίασης ενδυμάτων, την Oh My Cash, η νεαρή influencer Celia Doumou επιστρέφει με το νέο της εγχείρημα: το λανσάρισμα της δικής εταιρείας καλλυντικών. 

Η Kiss Kiss Gloss έχει ήδη ξεσηκώσει τόσο το Instagram όσο και το TikTok με την ιδιαίτερα πλούσια υφή των lipgloss της, ιδανικά για κάθε τύπο χειλιών. Ενώ μάλιστα, είμαστε πολλοί εκείνοι που ανυπομονούμε το επίσημο άνοιγμά της. Πρώτα όμως ας γνωρίσουμε την γυναίκα πίσω από την επιχείρηση. 

  1. Πώς έγινε η σύλληψη της ιδέας για μια νέα επένδυση; Τι χρειάστηκε να μετατραπεί από σχέδιο σε πράξη;

Η αρχική ιδέα ήταν να φτιάξω lipgloss σε μικρό μέγεθος ως δώρο σε κάθε παραγγελία της εταιρίας μου με ρούχα. Όταν παρέλαβα τα πρώτα δείγματα, ωστόσο, ενθουσιάστηκα πολύ με το προϊόν και πέρα από αυτό το lipgloss είναι κάτι που προσωπικά έχω πάντα στην τσάντα μου και χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση. Επομένως σκέφτηκα πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα νέο ξεχωριστό brand, που θα περιλαμβάνει πέρα από lipgloss και άλλα beauty related προϊόντα στο μέλλον.

  1. Ποια τρία συστατικά απαρτίζουν την Celia Doumou;

Δημιουργικότητα, προσαρμοστικότητα και ανυπομονησία. Με το που πραγματοποιήσω μία ιδέα μου υπάρχει πάντα ήδη μία νέα στο μυαλό μου. Απλά φροντίζω κάθε φορά να προσαρμόζομαι στα νέα δεδομένα που ίσως έχουν προκύψει και να λαμβάνω υπόψη προηγούμενες δυσκολίες που μπορεί να εμφανίστηκαν έτσι ώστε να είμαι προετοιμασμένη να τις αντιμετωπίσω ή να τις αποφύγω. Όσο για την ανυπομονησία… από πολύ μικρή ήμουν πάντα ανυπόμονη. Μόλις σκεφτώ κάτι και ιδιαίτερα κάτι το οποίο μου προκαλεί ενθουσιασμό θέλω να γίνει αμέσως! 

  1. Πώς εξισορροπείς και βρίσκεις χρόνο και για την εταιρεία και για τις άλλες ασχολίες σου; (Κι αν σε ρωτούσαν σε ποια έχεις λίγη παραπάνω εύνοια, τι θα απαντούσες;)

Προς το παρόν η εταιρεία δεν είναι το βασικό μου επάγγελμα, καθώς εργάζομαι και ως καθηγήτρια Αγγλικών. Το γεγονός ότι εργάζομαι από το σπίτι και διαμορφώνω το δικό μου πρόγραμμα με βοηθάει αρκετά με τη διαχείριση χρόνου. Προσπαθώ πάντα να σχεδιάζω την επόμενη μέρα με ακρίβεια έτσι ώστε να μη χάνω χρόνο. Μία ημέρα μου μέσα στην εβδομάδα φροντίζω να περιλαμβάνει γυμναστική, λίγο χρόνο για μαγειρική, και ο υπόλοιπος χρόνος μοιράζεται στις δύο δουλειές μου. Σίγουρα, απώτερος σκοπός μου είναι η εταιρία να γίνει η βασική μου ενασχόληση. Για να γίνει αυτό χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια. 

  1. Ποια είναι εκείνα που όταν τα σχεδίασες είτε στην Oh My Cash είτε στην Kiss Kiss Gloss έγιναν το must της ντουλάπας/τσάντας σου;

Σίγουρα το Toffee Nut lipgloss που είναι ένα gloss με φυσική καφέ απόχρωση και μυρίζει απίστευτα. Είναι 100% στα χρώματά μου και το φοράω καθημερινά. 

  1. Ποια είναι ευχή σου για το 2024;

Εύχομαι το 2024 να είναι μία δημιουργική χρονιά, με αγάπη, με σωματική και ψυχική υγεία. Επίσης, εύχομαι για όλους τους ανθρώπους να μη σταματήσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους, όσο τρελά και αν ακούγονται στον υπόλοιπο κόσμο!

Η ομάδα του Blessed.gr και η Ευγενία Νιφόρα εύχονται τα καλύτερα από καρδιάς! Κι εσύ μικρή μου αναγνώστρια, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου αυτά τα Χριστούγεννα επενδύοντας σε ένα δώρο μοναδικό όπως εσύ!

jenniferizers

Start typing and press Enter to search