Τα ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης

Σαντορίνη, τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το μοναδικό μέρος. Όνειρο ζωής για κάθε ρομαντική ψυχή να επισκεφτεί αυτό το ηφαιστειακό νησί των Κυκλάδων και να δει από κοντά το περιβόητο ηλιοβασίλεμα του.

Περιπλανώμενος στα στενά δρομάκια της Οίας θα νιώσεις την αύρα του κυκλαδίτικου νησιού. Πανέμορφα τουριστικά μαγαζάκια και ξενοδοχεία με επικρατέστερα χρώματα το λευκό και το γαλάζιο σου υπενθυμίζουν πως το καλοκαίρι είναι εδώ! Ήρθε για να μείνει αρκετό καιρό. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αισθανθείς τα vibes του και να χορέψεις στο ρυθμό του.

Πόση μαγεία μπορεί να χωρέσει σε ένα τόσο μικρό μέρος;

Δεν φαντάζεσαι μέχρι να αντικρίσεις από κοντά την ομορφιά της Σαντορίνης. Καμία φωτογραφία με το ξακουστό ηλιοβασίλεμα της Οίας δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που θα ζήσεις από κοντά βλέποντας τον ήλιο σιγά σιγά να χάνεται στο απέραντο γαλάζιο και το νερό να παίρνει ένα χρυσαφένιο χρώμα, στη θέα όλων αυτών των ολόλευκων κτισμάτων που κρέμονται κυριολεκτικά στο γκρεμό. Μόλις η “παράσταση” λάβει τέλος ο κόσμος ξεσπά σε χειροκρότημα… σαν ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εκπληκτική ερμηνεία που τους χάρισε το ηλιοβασίλεμα.

Αυτή είναι η Σαντορίνη! Για αυτή τη μοναδική εμπειρία, άνθρωποι από όλο το κόσμο καταφθάνουν στην πανέμορφη Σαντορίνη και φεύγουν γεμάτοι με εικόνες, γεύσεις και τοπία της Ελλάδας.

Η προσμονή του ηλιοβασιλέματος

Για να ζήσεις και εσύ αυτή τη μοναδική εμπειρία του ηλιοβασιλέματος πρέπει να βρεις και το κατάλληλο σημείο για να το απολαύσεις, αυτό δεν είναι άλλο από το κάστρο. Επειδή όμως  όλοι οι επισκέπτες του νησιού όπως και εσύ, αναζητούν αυτό το τέλειο “σποτάκι” καλό θα ήταν να πας μια με δύο ώρες πριν πέσει το ηλιοβασίλεμα ώστε να εξασφαλίσεις μια θέση. Πίστεψε με αξίζει η αναμονή!

Εναλλακτικές προτάσεις

Αν πάλι δεν θέλεις να περιμένεις τόσο πολύ, μην ανησυχείς. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα υπέροχα εστιατόρια και καφέ που βρίσκονται στην Οία και έχουν θέα στη καλντέρα.

 Τι καλύτερο να γεύεσαι ντόπιες νοστιμιές του νησιού και να έχεις μπροστά σου την πιο ρομαντική θέα του κόσμου!

Μέχρι το επόμενο μας ταξίδι…

Μη ξεχνάτε…

“Ιt’s the possibility of having a dream come true that makes life interesting”

Kiki Theologou

Start typing and press Enter to search