«Η ομορφιά είναι στη φυσικότητα…εκεί που το σώμα σου νιώθει καλά!»

Είμαι η Μαρίσια Κανταρέλη και θα ήθελα να ξεκινήσω με μία παραδοχή «Μου αρέσει το φαγητό». Σου το ξεκαθαρίζω από την αρχή, για να μπορέσω να σου εξηγήσω ότι η ισορροπημένη διατροφή δε σημαίνει στέρηση αλλά απόλαυση.

Κάποια σοβαρά θέματα υγείας που βίωσα στην ηλικία των 18 ετών, με οδήγησαν να ψάξω πολύ το ζήτημα της υγιεινής διατροφής. Ήθελα να μάθω τι σημαίνει, από που ξεκινάει και μέχρι που μπορεί να φτάσει, να ανακαλύψω τα οφέλη της στο σώμα μου και να αισθανθώ ξανά δυνατή. Και ξέρεις τι βρήκα; Πράγματι, η διατροφή είναι ικανή να σου δώσει τη χαμένη δύναμή σου πίσω και ο τρόπος που το κάνει στο σώμα σου είναι απλά, μαγικός…

Όταν λοιπόν άρχισα να απολαμβάνω τα οφέλη της υγιεινής διατροφής στην υγεία και τη διάθεσή μου, ένιωσα την έντονη ανάγκη να «το πω» και σε άλλους, να βοηθήσω κοπέλες της ηλικίας μου ή και μεγαλύτερες γυναίκες να ανακαλύψουν τη διατροφή που θα δώσει λύση στα προβλήματά τους. Κάπου εκεί ήρθε στη ζωή μου η διατροφολογία.

Κάθε εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής ξεκινάει με τη γνώση των τροφών που περιλαμβάνει το διαιτολόγιό μας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις τροφές που απολαμβάνουμε, να διαβάζουμε τις ετικέτες των προϊόντων πριν τα αγοράσουμε, να κάνουμε συνειδητά σωστές επιλογές και όχι λόγω κάποιων τάσεων της μόδας.

Τα άκρως αληθινά παραδείγματα ανθρώπων που βελτίωσαν την υγεία τους, καταπολέμησαν ασθένειες φυσικά, ενίσχυσαν το ανοσοποιητικό τους σύστημα, κέρδισαν χρόνια στη ζωή τους και ένιωσαν μοναδική ευεξία σε μία απαιτητική καθημερινότητα αποτελούν από μόνα τους ένα ισχυρό κίνητρο.

Μέσα απο το blessed.gr δίνεται οι ευκαιρία , στο να αλλάξουμε συνήθειες και να δούμε με άλλη οπτική γωνία την ζωή..